Leny: jednou urcite bude.. jeste toho hodne chybi ale treba pristi rok to dam nalakovat.. fakt nevim
Mafie: diky.. me se nelibi kdyz na aute designove nesedi prahy s naraznikama a nebo kdyz to je stylove uplne neco jinyho.. tohle auto je celkem hranaty, tak ma hranaty i prahy a narazniky a jeste musi navazovat jeden dil na druhej.. taky se tomu muselo podridit vytazeni dveri.. byt ty prahy zapusteny oproti naraznikum "pod auto" tak bych si to vycital.. me se to takhle taky libi
a zrcatka sem si objednal z nejakyho e-shopu s dilama na motorky.. mely jich tam spoustu druhu a ja si vybiral takovy aby tvarove byli co nejpodobnejsi originalum, ale mensi a na stopce.. je to myslim na Yamahu YZF nebo R1.. nechci kecat
cossie: diky.. sem rad ze se libi
subdega: diky diky.. lak jednou bude jak sem psal.. ale nejdriv musim cely auto dodelat a pak teprv rozebrat, nektery mista opiskovat, nektery obrousit a pak teprv chystat na lak.. s mym tempem to nejakej rok asi jeste bude.. asi si s tim moc hraju a nebo mam malo ruk
Jimmy: s tim lakem to nebude snad tak hrozny.. ale uprime ho ted vubec neresim.. jeste musim dodelat jiny veci a mit to ted v laku tak si ho urcite v garazi ponicim.. a kdyz ne ja tak kamos kterej si z auta dela odkladaci stolek na jeho kramy
a s tim motorem a turbem.. to si zatim necham pro sebe.. jen muzu nastinit ze druhej motor uz na to mam a pred par dny mi prisly nejaky drobnosti co sem k tomu jeste potreboval (kompletni efi z fiesty turba vcetne jednotky, vstriku, sani a skrtici klapky, kabelaze atd atd.) .. vlastne to staci jen poskladat dohromady ale ono se to lehce rekne ale horsi je to udelat.. nemam na to ted v garazi misto a navic chci nejdriv dodelat oba narazniky - zadni opravit ruzny hranky a defekty a vyrobit celej zadni difuzor do te diry a na prednim se bude delat oddelavaci pricka pred chladic na znacku, musi se celej zahladit a vyrobit pod nej takovy decentni lizatko, protoze ta dira ve spodku by takhle samotna byla hrozna.. lizatko bych chtel udelat dneska aspon nahrubo takze zas nejaky fotky budou