Tak čím začít....klíče Ti vypisovat nebudu to si nepamatuju.....možná je to v těch návodech popsané.Kup si akorát svěrný šroub do votočáku a svěrný šroub co svírá telák s těhlicí.Ostatní po dukladnem prochcání těma zázračnýma kejdama by jsi měl povolit.
Postup:
Rameno
- povolit a vyklepat čepy řízení....
- svěrný šroub votočáku ven s ním....torx50 a 15ka klíč ( pravej asi zlomíš, možná budeš odvrtávat )
- klíče očkový 18ka a zespodu ořech....dlouhý nástavec a páku...vytáhnout střední šroub ramene....
- zadní šroub...ty samé klíče...možná tem je vzadu 15ka....vytáhnout...,máš volné rameno....ted sklepat votočák z těhlice...kus tvrdýho dřeva pojebat ho...votočájk ti sjede dolu...možná budeš muset trošku zatalčit...aby vypad..bude zarezlej a drži jak ku...a
Klekni...a pravou rukou si chytni votočák a rameno tahej neboj se použít sílu směrem dopředu..klidně s tím zakvedlej...jak bych Ti to popsal ,když jsi nasranej a chceš ho vyhodit
Tlumič
- svěrný šroub doprd...e, možná se Ti stane co se šroubem na votočáku.....nemilé to věci.Poklepáváním sundat těhlici..pozor....nezapomeň si zavěsit poloosu se třmenem....jinak Ti to hupsne na zem. Otevřeš haupnu, a odšroubíš tři šrouby teláku.Nech si je na půl závitě...stačí jeden ostatní vyhod...
Klekni si jakoby ke kolu chytni tlumič a druhou rukou vytáhni zbytek ze tří šroubů a vytáhneš telák s pérem....
Nápravnice:
-Lehni pod to...vytahat 4 ks šroubů...těžko je nehledej jdou hezky vidět....ted tam nemáš ramena tak v podběhu kola je ten čtvrtej schovanej.
- povolit silentblok převodovky,stabilizačku převodovky a tyčku řazení...samo že lauf pryč.....
-povolit řízení....ale to se už opakuju je to tady jak poslal Miki
http://www.fordfans.cz/phpBB2/viewtopic ... 552#292552
Jo jsem zapoměl povolit kosti od stabilizační tyče....
Jak budeš spouštět nápravnici tak Ti to půjde i s řízením...dle návodu výše vše provést....
Jinak jestli jsem někde udělal chyby tak mě kolegové,jak je určitě znám rádi opraví
Kdyby něco jsem většinu dne na ICQ.....
Ať se práce daří......ničeho se neboj...šrouby se dají vždycky nahradit.....