Tak se omlouvá za opravu. Chtěl bych vám taky všem ukázat své dvě káry. Toto je moje RST které jsem si pořídil letos v únoru.Od začátku to auto nejelo.(netlačilo turbo). Takže jsem si ho moc neužil. Zkoušel jsem hodně věcí, jeko přetěsnění sání, auto dostalo nové svíčky NGK, nový vzduchový a palivový filtr, uvažoval jsem o koupi vzduchového počítače a benzínového čerpadla. Nakonec jsem přišel na problém až ted v srpnu a to na popíchnutí jednoho člena odsud(díky Stando), rozebral jsem výfuk a on byl ucpaný katalyzátor. Takže po vymlácení tehle zbytečné
věci auto jede jak das. Sice jsem se dva dny domlouval s turbem
kolik bude tlačit, ale podařilo se. Jelikož ted už vím že motor jede a je ok,tak si začnu hrát. Protože kdo si hraje ten nezlobí
.Pro začátek tam budu dávat chip i s RJ na 220koní. Také bych chtěl udělat komplet nové brzdy(když to jede tak to musí brzdit), uvažoval jsem o kotoučích dozadu, ale nakonec jsem od toho upustil a raději zainvestuju do nových a kvalitní originál brzd.Takže jak přední tak zadní budou od FERODO. Kotouče bych chtěl dát drážkované. Dále budu dávat nové tlumiče, ale ještě nejsem uplně rozhodnut, jelikož uvažuju nad stavitelným podvozkem a to hlavně z toho důvodu že musím neustále hlídat cestu, bo ty dury to je vždycky rána až mě to bolí.Ta kapota se zamračením už tam není. Zaprvé se mi to moc nelíbilo a za druhé to bylo tak špatně zrobené, že jsem se na to nemohl dívat.Co se týká karoserie(hlavně lemy), ta bude muset počkat na jaro, bo přes zimu budu stříkat svoje cabrio.Jinak podvozek je v docela dobrém stavu(zkouška šroubovákem)
a fakt to drží.Tak to jsou zatím mé plány. O všem co budu dělat budu podávat foto a info. Kdyby jste měli nějaké návrhy i kritiky tak mile rád přivítám