Vlcak píše:
Jinak co se týče otáček, není s plynem žádný problém. Jenom když nastartuji na benzín, tak se trochu otáčky houpou. V momentě kdy se to přepne na LPG jsou stabilní.
Vlcak píše:
žádný problém se svíčkami či výkonem
To vidim.
Pockej az si zajedes na diagnostiku nebo nechas zmerit tlaky.
carPWR píše:
to vlcak: cena za km u benzinu je 2,2kc/km a ne 2,5! tak nebalamut...
tj. naklady usetris korunu na km...tj. kdo najede 15000km tak se mu vrati prachy az po vice nez 2 letech...to me neprijde nic moc, to radsi koupit kamna...(tam je to 1,7kc/km)
Souhlas
BTW: Kolik z Vas startuje na benzin a prepina az po vypnuti sitice a zahrani motoru ?
Ja osobne mam s plynem hodne velkej problem, jelikoz auta nechapu jenom jako vec denni spotreby. Pochopim ho jeste do firemaku nebo do naky skodovky, ale umyslne si nicit motor ve fajn auti pro usetreny penize ? Nevim, nemam rodinu, neposoudim. Kdyz chci spotrebni auto, tak nakej starej kram v nafte, kam budu tankovat fritovaci olej. At si klidne chcipne, je to ropak, nic jinyho si nezaslozi
Jeste jsem nevidel motor kterej by po vice jak 50k km nepotreboval velke investice za navrat do normalu. Cim modernejsi auto tim vice penez. A argument typu ze zalezi na kvalite a druhu zastavby plynu pro me padnul v okamziku, kdy jsem videl blok motoru Hondy CRV po 4 letech jizdy na profi udelany sekvencni plyn za 40k Kc.
Nejlepsi je kombinace plyn a zavodnik ridic. Do roka zadnej na benzin neudrzi volnobeh a svicky ma cernejsi nez Alabama v noci.
Uplne nejradsi mam frajery typu nova Audina/Lexus/Chrysler V8 a pichnem tam LPG mamo at tu kravu uzivime kdyz uz jsme si to koupili.....
Kvuli tomuto pristupu pak uz ani prislusnici Policie neveri ze je nekdo ochoten jezdit s V6 na benzin a prohledavaj Scorpio na pritomnost nadrze
V rodine si koupili Mazdu 626 r. 1997 na samozrejme NEsekvencni plyn (uz koupena zastavba - kravina jak vrata) a jedinej kdo od prvni chvile spackoval do blbcu jsem byl jenom ja. Po 6k km a tretim kupovani MAFu, sani, zesilenejch kabelu a cisteni svicek letel plyn do prdele a kdo chce u nas jezdit levne musi zase jako drive sedlat Transportera 1.9TD