Jak jsem již psal, vydržte připravil jsem nový pravidla, musí je schválit prezidium a můžem na to vlítnout.
Michale, každý kdo mě svévolně osloví, jinak než Blážo a bude jakýmkoliv způsobem skloňovat funkci Prezidenta ve vztahu ke mě, dostává jako napomenutí žlutou kartu a jako trest mi kupuje při nejbližší příležitosti jednoho Birella.
Navrhuji nové pravidla směrem k FSC fóru. Určo bude, že nebudeme trpět, žádné vzájemné rýpání byť ve srandě, vzájemné napadání, vysmívání a podobně.
Jak napsal Krtek, asi i my budeme mít pro kmenové členy skrytou sekci, kde se budou řěšit veškeré vnitro klubové věci včetně podobných hlasování jako bylo o důvěře.
Za sebe ti děkuji, ale patrně Tesil, to oprávněně smazal, protože nejsi platící člen a o Prezidentovi podle našich stanov, rozhoduje pouze členská základna. Takže sorry
Samozřejmě máme zájem o takzvanou novou krev, ale né úplně za každou cenu. Nechceme žádný prudiče, posměváčky, ale lidičky kteří mají rádi Škopky, mají zájem si pomáhat, protože když máš Škopka je dobré mít kamaráda na každém rohu
Chci tím hlavně uvolnit inzerci na prodej aut, teď tam byly kráááásné 2,9-ky. Ukazoval jsem je Bejby a málem jsem dostal za uši
.
Reklamou jsem se ještě nezabýval, ale přijde doba, neboj.
8. Kája...FS sedan 2,5 TDí 125HP, r.v.1997, automat, tempomat, digi klima, sedačky v plné palbě[b]7. Turek... FS kombi 2,9 Cosworth 24V6, 152 kw, r.v. 95, plná nálož, čumák 986. EX Stařík....FS sedan 2,0 85 kw, r.v. 91 Auto za všechny prachy
5.EX Čárlí.....FS sedan 2,9 Cosworth 24V6, 152 kw, r.v. 96, plná nálož, sv. interiér
4.EX Venca FS kombi 2,9 Cosworth 24V6, 152 kw, r.v. 96, PC, digi klima, xenony 6000K
3.EX FS kombi 2,5 TD 92 kw, 98
2.EX FS RS kombi 2,0 DOHC, 94
1.EX FS kombi 2,0 DOHC, 93