Pánové potřebuju radu, už si rvu vlasy....
Chtěl jsem si nastříkat práh (nedělám to prvně, sám sem si už nalakoval celou motorku). Obrousil jsem rez flexou, potom jsem na to napatlal červenej sajrajt, na kterým bylo napsáno odrezovač. A to byla ta chyba. Protože jak jsem se dozvěděl záhy, nebyl to odrezovač, ale jenom jakási svářecí penetrace, která má také prej vlastnost že uvolní zarezlý šrouby. Jenže má taky tu vlastnost, že jak jí někam napatláš, už to z toho nedostaneš. Já jsem to smyl benzínem co šlo, potom jsem koupil skutečný odrezovač, dal to na to, potom jsem to nastříkal zinkem 2 vrstvy, a pak tmelem ve spreji. No jo, jenže ta červeň pořád lezla navrch. Pořád jsou tam červené fleky. Poradili mi, ať to natřu vápnem a nechám přes noc, že si to to vápno natáhne do sebe a potom ho jen umeju. Udělal jsem tak, umyl vápno, potom jsem to celý ještě dlouho drbal benzínem, přísahám že tam nebylo kouska červený. Pak jsem to znova nastříkal zinkem (pro jistotu), neviděl jsem už žádnej flek, říkal jsem si díky bohu. No a pak jsem tam dal znova ten tmel, a hádejte co vylezlo na povrch?
Pro kristovy rány co mám jen dělat?