mariS: vzhled nevyhrává to je fakt, ale tak mohlo by to malinko i vypadat:D laminátovou kapotu plánu stejně jako zadní víko jenže se mi nechce do ní investovat teď, když mám na investici úplně jiné věci. Myslim že to dopadne tak, že jí koupim stejně tak i víko až se budu blížit do finále. A nasadim jí jen za race. Na sraz a tak pojedu plechovej aby jsi měl šanci
nevim co by jsi mi mohl závidět. shnilej plech, kterej se snažim dát do kupy v nevytopené garáži bez pomůcek i zájkladních jako je CO2, ohejbačka nebo kompresor, kterou mi navíc občas vykradou? jediné co by jsi mi mohl závidět je to že já jsem teď ve stádiu, kdy se ještě plno věcí může vymyslet nebo předělat kdežto ty jsi pojízdnej (sem tam tam a sem) a určitě by se ti nechtělo kvůli prkotině rozebírat auto na plech jako mám teď já.
karel84: na co plechy. na ty to nejezdí. myslim že i přední blatníky se na auto podívají až po jeho první jízdě i když to bude jen ta kolem garáže. Ale máš pravdu všechen plech který nemá roly výztuh, bzždění nebo podobných vlastností, a navíc je nahraditelná třeba laminem tak půjde pryč. Jednou bude plechovej opravdu jen skelet. Haupna, zadní víko, blatníky, výplně dveří, podhlaha v kufru.. to vše jednou bude z lehkých kompozitů.