ly-lu píše:
Zdarec,
tak se teď taky potýkám s STK. Jestli můžu doporučit tak kdo jste z Prahy, rozhodně nejezděte do STK - Měcholupy Auto Veselý.
Poprvé jsem tam jela s tim že vim že mám totálně shnilej zadní nosník u pravého kola. A taky to neprošlo. No byla tam díra na prostrčení ruky. Ostatní zkontroloval a řekl že je to v pohodě. Ještě ručka levé zadní nebrzdilo vůbec ale bylo to jen nějaké vypadené lanko. Vše ostatní ok. Tak jsem to dala do servisu kde to týden opravovali a nakonec za užasných 6.800,- bylo hotovo. Novej zadní nosník navařenej, opravenej i levej kterej už se drolil + ta ručka.
Tak se tam vracim namachrovaně že to mám hotový, jenže bohužel tam byl nějakej jinej a ten řekl jen hmm a rovnou zamířil k prahům, který jsou samozřejmě zrezlý a řekl že tohle nejde, na ručce se mu taky něco nelíbilo, že to pořád nebrzdí dostatečně. Pak hledal nějaký nesmyslný písmena na motoru ze strany, který ten týpek předtim vůbec nehledal, no a nakonec mi to nedal. Tak mu říkám že sice chápu že to je zrezlý ale proč mi to neřekl už ten chlap předtim a on že mi to určitě řekl, tak mu povídám že bych byla asi blbá kdybych nechala odstrojit auto a pak udělat jen polovinu práce.... no děs. Takže jsem zaplatila a odešla bez technické. Navíc poprvé tu korozi s ručkou napsali do té prostřední kolonky - vážné závady, ale podruhé kdy to bylo relativně opravený jen zůstali narezlý prahy a ručka už brzdila, jen levé kolo mín než pravé, tak to napsali do Nebezpečných a nedostala jsem technickou ani na ten měsíc.
Takže autí dostane k vánocům ještě nové prahy .. bude jako nové .. protože v létě dostalo nová ramena a tyč stabilizatoru. A to je taky vtipný protože v lehkej závadách byla tyč stabilizatoru, tz že oni do lehkejch závad zřejmě píšou "obvyklé problémy" toho daného auta, aniž by to zkontrolovali...
Už tam každopádně nepojedu, domluvila jsem se s lidma v servisu že mi to zavezou někam oni.
Opakovanou dělá vždy technik, který dělal první a kontroluje pouze závady co neprošli.... Trochu podivná STK.
Když jsem se na Vysokově rozčiloval, že mě předbíhají auta, bylo mi toto řečeno, aby si ten technik zkontroloval, bylo li vše odstraněno.
Ford Scorpio, 1997, 2.3i DOHC 16V. 4 x el. okna, Aut. klima (zatím funkční), ABS - na škorpo samozřejmost, vyhřejvaný snad všechno co v autě je, pal. PC, mlhovky a akorát mi tam chybí už závěs, abych za tím něco potahal
Video sraz FF2008video sraz FF2009