Čauvec,předem díky všem za info,pro upřesnění,auto je mého dobrého kamaráda,já jsem automechanik,ale spíše na modernější systémy,takže s tímto starým bádáme. Auto před rokem a půl jezdilo u předchozího majitele,ten před prodejem z toho vzdal celé sání ze vstřikama,kamarád to koupil,protože rozštípal Fiestu a začlo se dělat,kompletní GO motoru ,odlehčování,leštění atd. CCa před 4 měsící se motor do Fiesty hodil,pozapojovala a spárovala se elektrika a začlo to...
Původně tam bylo sání ze vstřikama z XR3i,minulý týden jsem sehnal z turbíny (odmontováno z funkčního motoru),předevčírem jsme si chvíli hráli,takže jsme celé sání z klapkou,rozdělovačem i čerpadlem přehodily a ten samý problém. Měřeny tlaky,všechny 4 OK,5. nové svíčky
, nové kabely atd..ale problém vidím v nečem (nevím čem),když natlakuje čerpadlo a rukou zatlačím na klapku,ze vstřiků jen jakoby kápne... (připadá mi malej tlak paliva) a další problém je ten,že nevím jestli všechny podtlaky jsou zapojené (A jestli taky dobře...) Díky všem