Víkend za námi a já jak jsem slíbil, posílám trochu pokračování a novinek při běhu na dlouhou trať, která se konečně chýlí ke konci... Tenhle víkend bylo trochu více času na auto, protože bylo méně práce na baráku, takže se toho udělalo docela dost, ikdyž z fotek to není tolik vidět
... Ve čtvrtek už se možná budete moci těšit na fotky předních sedaček, které už ve čtvrtek možná budou...
Začněme tím méně významným ale v tuto chvíli nepostradatelným služebákem... Konečně začalo být krásně a já na něj prostě nechtěl dávat letní plechy s poklicema... Takže se mi podařilo za hnusnoplechy s příplatkem sehnat litá kola v celkem slušném stavu... je to klasika, ale i tak to vypadá mnohem lépe, nicméně ve firmě je pár lidí má... Stejně ale vybočuji z řady, protože tam absolutně nikdo nemá červené brzdiče
Brzdiče před: Brzdiče po: Tak a teď konečně k mé lásce, mému miminku, které doufám příde na svět dříve, než to druhé, co nosí manželka
... V podstatě máme už vše, až na pár maličkostí k předělaným zadním brzdám na kotouče, sedačky, z kterých ta důležitější část bude již tento týden a pak ty proklaté nárazníky... Takže nám již nic nebrání v sestavování a dokončování auta....
Nejprve proběhlo do-natření všech potřebných i nepotřebných míst... (omlouvám se za nekvalitní a jediné foto,pokusím se brzy dodat lepší a více...)
Pak proběhlo odhlučňování kvalitním materiálem, za pomoc s jeho sehnáním děkuji kamarádovi Honzíkovi a ještě bude pokračovat méně kvalitním materiálem na některých místech...
No a po té jsme se pustili do skládání interiéru, do čehož se nám vůbec nechtělo, protože vidina spousty kabelů, u kterých už jsme si nepamatovali jak kde přesně byli, nás odrazovala... Nicméně jsme to nandali nakonec docela snadno a až na pár kopanců, kůli kterým jsme museli rozmontovávat a nasazovat znova... Takže teď fotograficky...
Dosehnal jsem si madlo k řidiči, které nebylo,nyní už ve flocku... Strop rozbalený, strop na autě: Přístrojovka s bleskem a bez: No a to nejlepší nakonec... Je to neuvěřitelné, ale po té době, jsem se dočkal alespoň rozpracovaného zadního nárazníku, který jsme během víkendu dopasovávali a řešili nějaké úpravy na vzhledu. Fotky vám moc neřeknou, ale vypadá fakt suprově a krásně kopíruje auto. Teď už jen dodělat levou stranu a difuzor... V průběhu tohoto týdne by se měl podobně dopasovávat předek, takže jakmile budou další foto, hned dám vědět... Tohle vám zatím nic neřekne, ale přesto to sem dám...
Tak co na to říkáte? Oni ty fotky nejsou zrovna kvalitní a nevystihují vše... Ale dohromady to sežralo celý víkend a část dneška, než se vše udělalo... Služebáku to prospělo, už to nějak vypadá
No a mé mimi? Mám z něj čím dál větší radost, ten flock je opravdu perfektní, myslím, že až to bude pohromadě, bude to stát za to, alespoň doufám a těším se na ohlasy... Tak a tady ještě pár foto mimo...
Uff... to bylo náročný, to jsem zvědav, jak potom udělám článek o celkové přestavbě, ono je toho pár a už takový sloh, asi moc kecám a málo dělám, tak du radši dělat