Mně to spíš připadá,že se tady špičkujete trochu zbytečně.Mám z toho takový dojem,že spíš to je takový postoj
dvou kohoutů na jednom smetišti.
V každém klubu to funguje trochu jinak a u FSC to sice není fungování klubu,které by bylo nejobvyklejší,ale připadá mi to,že to je fungování klubu,který si snaží zachovat témata která jsou přístupné jen pro platící členy a pak některé i pro ostatní.Proto některé témata jsou dvojitě a já na tom nevidím nic špatného.
Sice mi některé reakce Tesila připadají arogantní,které věci moc nepomohou,spíš naopak,ale mnohdy to je reakce na takové zvláštní výčitky,že se jeho reakcím vlastně ani moc nedivím.
Připadá mi trochu nešťastné,když FSC udělalo byť částečné otevření klubu vůči okolí,že se na ně tady snáší kritika,že si zachovávají některá témata jen pro svoje členy.Prostě začalo se kritikou a to není moc dobré pro nějakou lepší komunikaci.
Faktem je,že FSC je trošku jiného zaměření,takže mi nepřipadá nejvhodnější kritizovat,že dostatečně rychle nikomu při opravě neporadí,když většina z nich si auta nechává opravovat.Nepřipadá mi nejvhodnější kritizovat,že že jejich auta jsou stejná,když Scorpia prostě jsou buďto hranatá nebo kulatá.Kdo chce rozmanitost v typech Fordů,tak asi musí očekávat,že u takto úzce specializovaného klubu rozmanitost nebude.Už nevím na jakém fóru jsem četl kritiku na jejich srazy a když dotyčnému napsali kde a kdy se srazy konají,tak odpovědí bylo,že si to dotyčný nemůže dovolit,protože jenom cana bezínu na cestu na sraz je pro něj velká částka,takže na srazy se ptal vlastně někdo,kdo na ně ani jet nechce.
Myslím si jednu věc,pokud někdo má Scorpio,nechce platit členský poplatek(protože neví do čeho leze),ale přesto
by se chtěl nějakého jejich srazu zúčastnit,že má možnost na jejich stránkách toto téma otevřít,přestože nemá
přístup do sekce "srazy" a pokud by tam nějaký veřejný dotaz na foru ohledně účasti "neplatícího-kmenového" člena byl,
že by se k tomu někdo asi vyjádřil a že by účast neplatícího člena jistě šla dohodnout.
Bohužel,četl jsem zde jen samé stesky,ale nějaký dotaz ohledně účasti na jejich srazu jsem nezaznamenal ani tady ani na jejich fóru,když nepočítám včerejší reakce po informaci Tesila,že je po uzávěrce přihlášek,kdy nás informoval o počtu lidí,kteří se přihlásili a zaplatili.
Já si myslím jednu věc,je dobré,že se tu objevila informace o větší otevřenosti FSC než tomu bylo dříve.
Pokud někdo bude mít zájem se na něco zeptat,něco dělat nebo se i do FSC přihlásit,má možnost tak učinit na jejich fóru a pokud se někomu jejich způsoby nelíbí,tak ho nikdo do jejich klubu nenutí,vždyť klubů na Fordy je víc a každý si může vybrat takový který mu vyhovuje a těm ostatním se přeci nemusí spílat.
Myslím si,že je to lepší řešit v klidu,než se tady špičkovat.
Četl jsem tady v něčím příspěvku,že takovýto členský příspěvek je vysoký,že on je tuším ve čtrnácti klubech a patrně kdyby všude měl platit tolik,tak si to nebude moct dovolit.To jistě chápu,že tohle by patrně málokdo byl ochotný platit,ale mě na tom spíš zaujal ten počet klubů v kterých dotyčný je. Já třeba nechápu jaký to má význam být v tolika klubech najednou,myslím si o tom své,ale nikomu to nekritizuji,je to jeho věc a mě po tom vlastně je prd.
Chlapy,jste Forďáci,tak se nedohadujte a tolerujte svoje jinakosti.