A je tu pokračování, konečně jsem se k tomu dostal, sami musíte uznat, že k dalšímu takovému slohu do sbírky v tomto tématu, si člověk musí najít více času...
Tak hodně sil ke čtení
Tenhle víkend jsem toho udělali docela dost, ikdyž to z fotek není moc patrný, ale děláme, co můžeme, v rámci možností a když čas dá, tenhle víkend už by to mohlo být na kolech
Začneme pokračováním přestavby zadní nápravy z bubnů na kotouče. Konečně jsou nakoupeny všechny potřebné ingredience a vše připravené pro dokončení Angličákem započatého díla. Jsem velice zvědav, jestli a jak to bude fungovat
Renovace zadních kotoučů + ostatní díly:
1) 2) 3) 4) Když už jsme byli u zadních, trochu jsme se pustili i do předních, ještě není ale hotovo:
Docela dlouho jsme se patlali s muzikou, roztažení kabelů, vyvrtání děr na šroubky, umístění atp. Tapec na přední dveře je tam tak tak, repro je moc vysoké, tak doufám, že se mu nic nestane, nicméně tam vše klaplo. Ale zadní repro, ačkoli pouzdro na větší repro vypadalo dobře provedené, tak nebylo, forma byla špatně udělaná a musela seřezávat, vše ale dobře dopadlo a repro už sedí na svých místech
. Takže fotodokumentace k tomuto + umístění výšek:
Když už jsme byli v tom tahání kabelů, upravili jsme taky kabeláž na nové zrcátka a usadili na své místo, jsou konečně tam kde mají být. Myslím, že zde padne hodně kritiky a nejsou to úplně takové, které bych si představoval, ale ty už se nevyrábí... Nicméně myslím, že tomu padnou a sluší, až budou nárazníky, jestli někdy budou, bude to celkově více ladit... Příde mi, že k tématu vzhledu a kulatým tvarům to fakt sedí. Krom toho, jak jsme se nazlobili s adaptéry na tyto zrcátka, tak jsme se trochu nazlobili i s zapojením elektrického ovládání, protože to né a né fungovat jak má. Ale nakonec se zadařilo, ikdyž se točí špatnými směry... Tak co by jsme chtěli od tuzing doplňků že...
Kabeláž ve dveřích konečně hotová, takže jsme nedočkavě nasadili i tapec, jak už jsem výše zmínil... Z prostorových možností garáže to šlo jen u spolujezdce. Celkově to bude vypadat dobře a snad to bude i ladit. Na zkoušku jsme tam dali i plast na přístrojovku, jak to bude vypadat, včetně podsvícení budíku... Já jsem spokojený, ale výsledek stejně bude ještě celkově jiný, hlavně ty fotky prd řeknou... Takže trocha interiéru:
Pak přišlo na řadu upicnout tažné oko, které mi k ničemu není a doufám že ani potřeba nebude... Muselo hold ustoupit nárazníku
A borec na konec - světla. Konečně vše zapojeno jak má být. Vyhozená parkovací žárovka, zabudování xenonů - musím říci, že tohle byla obzvlášť legrace, vymyslet, kam a jak je umístit, vzhledem k mizivým zbytkům prostoru kolem motoru, ale nakonec se povedlo. Přepojené kabely, aby s dálkovejma svítily i potkávačky a zapojení tuctových andělských kroužků
Díky všem, co vydrželi až do konce... Do konce týdne bude následovat něco podobného, tak se připravte, protože pokud bude čas, bude dost pokračování... Hlavně mi držte palce, ať jsou ty blbý nárazníky, nebo snad letos ještě nevyjedu
. Doufám, že se jako komplet a na živo vše bude líbit, dávám tomu co mohu, za velké podpory bráchy, kterému ještě jednou děkuju. Možná budou tento víkend taky dodělané sedačky. Takže díky za pozornost, těším se na reakce a omlouvám se za některé slabší části tohoto příspěvku, nemám už energii ani čas, tak snad sem nenapsal nějakou blbost
PS: Do konce týdne bude ještě nová baterka, to aby jsme měli více síly