takže ok, objednal jsem nové ramena, nové čepy řízení, nové tyčky stabilizátoru. zítra sundám ty tlumiče a uvidím jak je na tom uložení a podobně. S tou nápravnicí bych to viděl asi tak, že tam dám ty nové ramena a všechno, a uvidím co to udělá. Přecejenom celé to sundavat se mi moc nechce, tak uvidíme co to udělá s novýma dílama. Ale mám další problém a sice celkem 3.
1. jak kurnik nandaváte to těsnění na ty svody? narvete to tam a pak tam dáváte ten spodní díl svodů, nebo to hodíte do toho dílu jako to mám na fotce, a pak to tima šroubama utahujete a sedni jak sedni? já to tam zaboha nemohu narvat a jelikož je to měký, tak se mi do toho nechce mlátit nějakym kusem prkna.
2. zjistil jsem že tím jak jsem si sednul tak jsem přecejenom šel dosti na předek, (ale neurval jsem ani SPZ což jsem se divil) nicméně trubky od klimatizace dostali ránu asi chladičema, nevíte někdo jak tohle opravit? popřípadě nemáte doma náhdou navíc tu trubku nebu tu část která se musí vyměnit? (Nezkoumal jsem to více, kde a co všechno se bude muset vyměnit)
3. přišli mi blinkry (no u mě to jsou potkávačky blinkry mám v nárazníku), jenže jsou velké. Asi byly dvě verze světel. Oni tam ty blinkry sednou ale nevejde se mi tam světlo, tak má otázka zní není někdo stejně postiženej jen opačně? nebo nemáte někdo doma ty malé? za nějakou rozumnou cenu a aby se nerosili? (kvůli rosení jsem kupoval nové)
[url=http://img8
36.imageshack.us/i/p1040218y.jpg/]
[/url]
to je jasny to je blikna na standartni esco,to bych se divil kdyby byla normalne k mami xr pozicka.