Ti reknu mozna uplne presne prec ti to nejde, byl jsem asi pred 3 tydny na vymene jednoho tesneni v cerpadle a jelikoz cele cerpadlo slo ven, meljsem komplet rozstelovany ot cerpadlo (ale mam bosch takze ot je jina) ale nezoufej, na cerpadle je pridelany ozubeny kolo (teda aspon na 1,8TD 66kW) a an kole 3 sroubky
no a tema se da stelovat predvstrik, povolis je a za tu velkou matku uprostred tim pootocis - staci trosku 0,5mm, dotahnes sroubky a zkusis nastartovat - z hlavy ti nepovim jak se pridava a jak ubira, musel bych se zamyslet) - tusim smerem k sobe pridavas, je pak takovy ostrejsi zvuk) to jsem mel ja po vyndani toho cerpadla a pri rozjezdu jsem musel dat tak 2000ot, ale zase ot super startovalo, ted jsme to stahnul (bylo to jako traktor) a uz se zase rozjedu na volnobeh, al ejeste bych to trochu potreboval, ale uz to nejde, takze budu muset schodit kladku a to zubaty kolo sundat z rozvodaku (neboj, pokud ot mas stejny jako ja, tak tam jsou 2 rozvodaky, tenhle je jenom k cerpadlu) a o 1 zub si to kolo pootocit, ale do toho se mi v tehle zime nechce, tak snad to pri mrazech bude OK
Takze tohle je tip cim by to mohlo byt