Jemar píše:
Píšeš manuální klima odešla. Z toho jsem vydedukoval, že klima není funkční. Z čeho usuzuješ, že "jakoby" běží? Pokud neběží kompresor, neměly by se spouštět ani větráky (větrák) na kondenzátoru (chladiči).
A to právě není pravda... nevím proč to je tak blbě na Mondeu, ale když jsem měl v háji ložisko kompresoru, jezdil jsem chvíli s řemenem pro verzi bez AC. Při foukání na sklo se normálně pustí klíma - já neměl na kompresoru řemen... ale sahara normálně jela. nevím co to má za smysl, ale u Scorpia se pouštěla dle potřeby. u Mondea jede furt - taky mě to dost štve, páč to je jek letadlo
apo64 píše:
Námá někdo elektrické schéma klimky, jsou tam nějaká čidla, případně kde ? Něco to musí automaticky spínat.
Tuším, že to bude řízený samotnou EEC
a vytahovat relé je nesmysl, protože tím vyřadíš i funkci sahary, takže bych se bál do kolony
Ford Scorpio, 1997, 2.3i DOHC 16V. 4 x el. okna, Aut. klima (zatím funkční), ABS - na škorpo samozřejmost, vyhřejvaný snad všechno co v autě je, pal. PC, mlhovky a akorát mi tam chybí už závěs, abych za tím něco potahal
Video sraz FF2008video sraz FF2009