Mne se treba tahle mk1 nelibi...kazdej druhej hnupik si udela cernou kapotu - pro me je to uz ohrany... navic - na mk1 moc narakniku a jinejch veci neni...takze ma kazdej druhej stejny auto - viz tohle bily a predni naraznik - nechci mit stejny auto jako jakejkoliv jinej jouda s mk1 jen proto, ze si vsichni koupime stejnej naraznik - a rozdil bude jen v barve auta...
ps: predni naraznik stejne jeste neni dopasovanej na auto
takze jestli se nekomu nelibi...me osobne vubec nevadi
ptz se stejne oba musi sundat a prelaminovat, aby to byl jeden kus a ne dva
to se mi totiz taky nelibi, ae neni garaz, tak se to neda delat kdykoliv, ae jen podle pocasi
komu nesedi predni naraznik s prahama
tak je to ciste jeho nazor
staci se podivat poradne a vnimat detaily, ktery jsou jak v narakniku, tak u prahu ...
kola - se mi libi, jsou vetsi nez tam byly, ae je tam strasne nizkej profil, takze to nevypada tak jak jsem chtela a v podbehach je stale velka mezera - ktera ta nebude, ptz se koupi gumy s vetsim profilem a auto pujde jeste k zemi jen tak aby byla uplne minimalni mezera mezi kolem a podbehem
- ae jak kazdej urcite vi - neni moc dobry davat auto na zem na zimu
k interieru - chtela bych zvyraznit pouze detaily...nic preplacanyho...
takze zelenyho toho nebude vubec hodne...dvere se pomalu dodelavaj a uz pomalu ae jiste premyslim nad tim, jak mam udelat palubku, co udelat zeleny a co ne...
- jsem rada, ze na dvere slysim zatim kladny nazory
- jen by me zajimalo - kdo urcil, ze takovahle zelena ma bejt tuzing - prijde mi to ujety... nereknu ty stribrny doplnky ala benzinkovej tuning... ae barva?
hehe...