Update
Tak hlava s klikou doma. Vypadá to moc dobře a muže se skoro skládat. Jen nakoupit všechny těsnění atd. a může jít do auta, ale to až příští měsíc. Teď mám akorát tak na chleba s máslem :**///
U kliky se brousily jen klikové čepy, ojniční zůstali původní a jen se přeleštili neboť po proměření byly ok. Za velice dobrou cenu pan Arnold dodal i ložiska firmy King Bearings, tak snad budou ok.
Jinak jsem momentálně stihnul jen přebrousit nápravu, hodit jí do základovky a teď má jednu vrstvu barvy - oranžové, aby jste si nemysleli že to je základ, foťák to nepobírá.
Jo a ještě jsem se zastavil v HighPerformanceParts pro Powerflex silentbloky na stabilizátor a do zadní nápravy. Tak snad za ty peníze budou ok, ale když mi pán řekl, že to v Praze vyrvu stejně jako origa, tak mi v tu chvíli přišly 3000kč jako vyhozené z okna :**/// Takže do ramen bych je asi nechtěl... na ty teď jsem koupil ještě od Soudalu tmel viz foto. Tak uvidíme.
A teď budou mluvit fotky. :*/-)
Nové pomůcky :*/-)
Začíná se pomalu skládat :thumbup: Příští týden budou všelijaká těsnění, rozvody, spojka atd.
Vyčištěná, nabarvená a promazaná kulisa
Trošku vyzpevněná, když už byl ten PUR
Stabilizátor v silentblocích
Přesnost PF je skvělá, vše pasuje naprosto přesně.
Tak Ježíšek dorazil o něco dříve :thumbup:
Trochu postup :wave: Zítra se dostrojí a bude se zase pokračovat na kastli, zadní náprava dostane další vrstvu oranžové, motorový prostor černou a muže se začít kompletovat. V pátek by měla být přeletovaná jednotka.
Jinak další postup.
Některé barvy bych změnil, ale už na to kašlu :**/// Zítra se udělají rozvody, přišroubuje setrvačník, který jsem si nechal stočit, protože měl vybroušenou lehce 210mm spojku a já koupil vzhledem k dostupnosti a volbě značky Sachs 220mm jak jinak než s plastovým ložiskem SKF. :**/// Přišroubuje se převodovka a muže jít do auta. :-*)**
Je tam :**/// více foto potom v týdnu.
Svody nekomentovat, přijdou svody z ST170 Focuse, tyhle možná nabarvim dodatečně, nebyl už čas
Ještě něco :wave: