Takže jedna se o model sierry z roku 1990
Motor: 2.0 8v DOHC EFI 88kw
Podvozek: RWD, vzadu bubny předu kotouče 240mm , bez ABS, zadní náprava bez stabilizátoru..
Výbava: manuální šibr, servo..
plány:
vyvařit, vyměnit nárazníky blatníky a dát karoserii do top stavu + plít to barvou..
podvozek.. nějaké coilovers chci tuhost snad bude i výška.. předek 300 mm brzdy.. zadek větrané 250(zatím), kryt pod motor a přední nápravu, kryt pod nádrž.. hydro ručka brzdový okruh předek- zadek, samosvor
motor.. zatím asi origo + lsd.. motor posléze v plánu zetec v turbu na msq a moooc HP a Nm
našel jsme na netu nake kola 7,5x16
přišli nějaké polyuretany z UK + sendvič pod olej filtr
tak konečně jsme včera dovezl sirku domů a dneska jsem na ni našel chvilku čas tak se začne uř i něco dít..
bhm odpoledne jsem odstrojil komplet interier od kufru až po palubku včetně el. instalace atd.. nyní se odseká zvuková izolace z podlahy , odstrojí palubka vyndá se motor nápravy atd.. a začne se vyvařovat.
nesnáším broušení kytování svařování.. těším se snad jen na to stříkání . ale prác pokračuje dnes odrbán pravý podběh zatím v základu večer to natřu vrchní černou barvou a na to půjde až to bude komplet i podlaha atd nástřik na podvozky..
A tato kombinace se mi začíná hoodně líbit
tady jsem zrepasoval brzdové třmeny na 300mm kotouč, dostaly nové gumičky nové pístky , odvzdušnováky, hadice budou panceřové.. kotouče asi blac diamond, nebo mintex