pivik píše:
Tak hele pozor, ty co pořádáme my, jsou oficiální Fordfans srazy. Když pročteš témy Srazy, tak ti to bude jasný. Jinak razítko vod papalášů nepotřebujeme.
Ještě jednou, nechci boj, proto je mi lehce proti srsti útočný postoj, respektive apriory odmítavý postoj, který jsi zaujal.. Ale respektuji tvůj názor a ještě jednou Ti opakuji, že Tě do toho nenutím..
Je mi jasný, že razítko papalášů nepotřebujete.. Na co taky..
Neděláme to kvůli zisku, pověsti, z nudy, nebo jakých koliv zjištných důvodů. Účelem je dát dohromady lidi, kteří mají rádi fordy, chtějí si poměřit síly a narozdíl od Vás nechcou riskovat svoje body.. Málo která silnice, parkoviště je dost dlouhé a opuštěné aby si tam mohla dát dvě auta 400m s pevným startem a pak měla ještě jednou tolik na zastavení.. I 1,6 po 400m může dosáhnout větší rychlosti než povoluje silniční kodex.. A to vše bez nebezpečí, že se z boku objeví auto, náklaďák, nebo cokoliv jiného, co se na organizované akci s přítomností hasičů a sanitky stát nemůže.. Nechci útočit, jen to beru čistě rozumově..
Piviku, Walkere abys neměl pocit, že Tě do něčeho nutím, stejně jsi dospělej a proto na to ani nemám právo, tak dodám jen jedno: Tato akce není pro všechny, ale pro ty co si chtějí poměřit svoje auta s ostatními, pobavit se a nechtějí riskovat svoje body a trable s úřady... Nebo si myslíš, že na letišti na předem nahlášené a povolené akci přijedou vestička a postaví si radar na dráha a k tomu ceduli s 50tkou?..
Ps. Když jsem napsal oficiální, v žádném případě jsem se nechtěl dotkonout Vámi pořádaných akcí.. Myslel jsem to vůči odpovědným úřadům.