za studena mi motor nepříjemně klepe, odhaduji to na nějaké zdvihátko...ale když se trošičku zahřeje, klepání ustane a řekl bych že běží moc pěkně...na co to vidíte vy, mazáci? mám to nové a chtěl bych to dát co nejvíc dokupy a pak relativně v klidu jezdit...
další věc je klasický problém s chcípáním po par vteřinách jízdy...nastartuju, popojedu z parkoviště a hned to zdechne...a špatně startuje, po nastartování už problém není. jede pěkně, jen když tomu víc šlápnu, ozývá se jemňoulinké ševelení, řekl bych ventily...jediná možnost je výměna, seřízení, či co? případně kolik peněz si na takovou věc mám připravit?
ještě drobnůstka, stává se mi, když dojedu, chípnu motor...a je hodně ticho, že v autě slyším slabounké bzučení - ozýva se to zezadu zprava, napadlo mě že by to mohlo být nevyplé čerpadlo benzínu, jestli je v nádrži...nebo něco jiného?nestává se to vždy...původně jsem myslel, že hučí reprák, ale ten to není, když ho odpojím, bzučí to dál...mám dokonce pocit, že se mi vybíjí baterka...mohlo by to být i tím...
prosím, poraďte!!