X-sat píše:
Nemáš jejich katalog? Nějak jsem nenašel nic jiného. Ani e-shop 8-(
Katalog nemám, páč ho nepotřebuju, šlo mi o to aby sis udělal obrázek o možnostech a ceně jablotronu a např. crimestopperu a jemu podobných, který za nižší cenu maj víc možností. Já v mým autě neměl nic, a mám alarm s imo a centrál na rc s plovo kódem + 3 motory ve dveřích za cca 1700,- (1200,- alarm + 500 ty motory). Tak trošku se v tom pohybuju, a tak 10-12 aut ročně dělám, a myslím že nejhorší varianta zabezpečení je origo tovární. Kvalita celkem nízká, a hlavně je to všechno stejný, takže zloději stačí objevit slabinu u jednoho auta, a jelikož ostatní jsou stejný, tak je snadno maj taky. Viz problém s kradením aut WV group, alarm+imo celkem dobrý, ale stačí vyměnit upravenou řj motoru, a už to jede. Zloději nesnášej domo systémy,páč nemaj hodiny času na to, aby louskali kabely, a vyřadili to. Důležitá není ani tak značka alarmu, ale jeho možnosti, stabilita a hlavně montáž. Je celkem nanic, když to jen houká na sirénu bez vlastního zdroje bez imobilizéru, stačí otevřít kapotu a ustříhnout tu sirénu a je to. Pak je auto v podstatě jejich. Takže je potřeba siréna a vlastní baterkou, ta houká i po odstřižení, a systém s imobilizérem nejlépe vícestupňovým (palivo, startér, zapalování atd.), který je kvalitně namontován(nelze snadno odhlalit kabeláž) a seřízen(falešné poplachy několikrát za den sousedy akorát naštvou, a ni je nenapadne se kouknout co se děje). Doplněním o GSM komunikátor získáš další možnost kontroly svého auta mobilem např. zjistit jeho polohu, nebo jej znepojídnit pomocí sms v případě, že jej někdo neoprávněně používá nebo když ti vezme klíče i s ovládačkou. To je tak asi vše....