Pincek píše:
Tak dneska jsem byl reklamovat a s přístupem servisu jsem byl maximálně spokojenej. Vše udělali přede mnou a nic neskrývali. ZADARMO! Říkali, že tam dávali kvalitu a ne nějakej polskej šunt,ale jestli je to pravda nevím. ALe a co mě moc nepotěšilo. Ukázal mě, že místo, kde se ložisko dotýká bubnu ( ve středu, jak je díra, kde se kolo připevnuje přes buben k autu) je asi od neodborné montáže pár vrypů. Nevím jak je to možný, že minulé ložisko vydrželo alespon ten rok ( nějakých 20 000 km určitě) Taky mě říkali, že to ložisko asi odešlo právě kvůli ten vrypům, bylo fakt KO, což je po nějakých 200 km skoro zázrak... Novej buben ( jen to železo, ne vnitřek) prý 1500 určitě, myslíte že má cenu kupovat novej, nebo počkat, jestli se to znova posere? A ještě taková perlička, druhý kolo, kde měnili ložisko bylo v pohodě až na to, že se vyklalo! nemohli přijít nato, čím to je, vše bylo dotažený nadoraz, vyměnili teda znova ložisko a pohoda. Asi to ložisko nepřišlo moc dobrou výstupní kontrolou, protože bylo křivé! Tedka už nevěřím fakt ničemu, dokonce v servise říkali, že to nikdy nezažili...
no když to teda dělali před tebou,proč si nejsi jistej tim že tam dali "kvalitu".přece ho před tebou vindali né?to místo co ti ukázal s těma vrypama 1.proč o něm nevěděli i při montáži prvníno ložiska??? 2.když byla závada zaviněna vrypama,proč ti uznali reklamaci??? 3.když tam před tim to tvoje ložisko vydrželo 20000km,proč to jejich "kvalitní" jenom 200km. 4.křivé ložisko?tak samozřejmě je to možný i u značkovýho kusu,přecijenom všude dělají jenom lidi,ale opět nechápu proč to nevěděli při první montáži???
řekl bych že to prostě někdo pokakal,tak to opravil a aby to samozřejmě nebylo na něj,tak přihodil trochu řečí kolem.hlavně že to máš v cajku v rámci reklamace.teď už jenom aby to vydrželo.jinak s tou zárukou je to asi tak že máš 6 měsíců na práci(služby),ale jinak 2 roky na ložiska(výrobek).