No jezdil jsem na benzín s čistejma adaptacemi, nechtělo se mi čekat až se to někam pohne.... ale když jsem chtěl třeba předjet, tak na plyn ani boha, tak jsem přepl na benzín a taky nic - adaptace prostě total v háji.... v OL okolo 4500 ot to prostě přestalo táhnout, adaptace byly okolo 25%
Tak na čisto najezdit nějaký km a na seřízení, jenže na volnoběh to bylo mos bohatý (na LPG) a ve výkonu zase moc chudý, 40% naklonění a stále se děli nějaký korekce ve volnoběhu, tak abychom to víc ochudili, tak se vyměnily trysky 2,4 na 2,2. Tím jsme dostali dobrej volnoběh bez korekcí vstřiku Tb a potom se jelo na obchvat ladit provoz....
Napích se do EEC a podle korekcí ladil plyn, ale v OL se nedostaneme na mírně bohatší směs, takže na nějaký výkonový sprinty, nebo závody to není. To říkal, že bude nejspíš reduktor v čudu, protože mi ve vysokých otáčkách nezdvihne tlak aby se to obohatilo, tak tam půjde novej + plus nové seřízení, tohle je vymodelovaný pro tenhle, ale dle mýho názoru a i provozu, kultivovanosti chodu, bych řekl precizně
Opravdu ten člověk tomu rozumí a dá si práci se seřízením....
Ford Scorpio, 1997, 2.3i DOHC 16V. 4 x el. okna, Aut. klima (zatím funkční), ABS - na škorpo samozřejmost, vyhřejvaný snad všechno co v autě je, pal. PC, mlhovky a akorát mi tam chybí už závěs, abych za tím něco potahal
Video sraz FF2008video sraz FF2009